Επενδύσεις άνω των 4 εκατ. ευρώ σχεδιάζει η ΕΛΤΑ Courier

Επενδύσεις άνω των 4 εκατ. ευρώ σχεδιάζει η ΕΛΤΑ Courier

17/06/2018

Η περαιτέρω αύξηση του μεριδίου αγοράς αποτελεί στρατηγικό στόχο φέτος για την ΕΛΤΑ Courier, η οποία ήδη στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαϊου έχει επιτύχει αύξηση στην παραγωγή που αγγίζει το 30%. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο CEO της εταιρείας, Δημήτρης Αποστολάκος, σημειώνοντας ότι έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται συγκεκριμένο πλάνο ενεργειών ούτως ώστε να κατακτηθεί έως το τέλος του 2019 η δεύτερη θέση στην αγορά των ταχυμεταφορών.

«Για να το πετύχουμε, βασιζόμαστε στον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών συστημάτων και των υποδομών μας», θα πει και προσθέτει παράλληλα πως «δίνουμε μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού».

Η ΕΛΤΑ Courier έχει σχεδιάσει ένα 5ετές πρόγραμμα επενδύσεων (2017-2021), ύψους άνω των 4 εκατ. ευρώ, ενώ όπως υπογραμμίζει ο κ. Αποστολάκος «για το δεύτερο 6μηνο του τρέχοντος έτους, σχεδιάζουμε το λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης από Διεθνή Οίκο για την απόκτηση πιστοποιήσεων, που θα μας επιτρέψουν την είσοδο σε νέες αγορές».

Δείτε επίσης: