Γνωστό ξενοδοχείο της Κρήτης στα χέρια μεγάλης πολυεθνικής

Γνωστό ξενοδοχείο της Κρήτης στα «χέρια» μεγάλης πολυεθνικής

15/06/2018

Συμφωνία επένδυσης και διαχείρισης του εμβληματικού συγκροτήματος MIRABELLO στο Λασίθι, υπέγραψε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του money-tourism.gr, η ZEUS International για να διαχειριστεί το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ως WYNDHAM GRAND από την επόμενη τουριστική περίοδο του 2019 και στόχος είναι η επέκταση της περιόδου κατά 2 μήνες, στα άκρα της σαιζόν, καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εξαιρετικό συνεδριακό, καθώς και πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η κίνηση αυτή της ZEUS, έρχεται σε συνέχεια της πολύ μεγάλης επέκτασης που έχει πραγματοποιήσει κυρίως στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια , την Κύπρο και την Ιταλία, αποδεικνύοντας τον δυναμισμό των ελληνικών τουριστικών εταιριών.

Το μεγάλο συγκρότημα χωρίζεται σε δύο μέρη, το Mirabello Beach Hotel και το Mirabello Village, που συνδέονται με μια νεόκτιστη γέφυρα. Το Mirabello Hotel, ένα υψηλό κτίριο έξι ορόφων με 176 δωμάτια, ενώ το Mirabello Village διαθέτει 115 μπανγκαλόου δημιουργώντας μια πιο ιδιωτική, αλλά πολυτελή ατμόσφαιρα. Επίσης, διαθέτει και 20 δωμάτια που διατίθενται με timesharing. Συνολικά το συγκρότημα διαθέτει 311 δωμάτια.

Εκτός από τις πολυάριθμες δυνατότητες σε εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, το συγκρότημα διαθέτει την απόλυτη τοποθεσία, καθώς βρίσκεται πάνω σε δύο αμμώδεις παραλίες.

Ποιες είναι οι προθέσεις της ZEUS για το ξενοδοχείο;

Στις προθέσεις της ZEUS International, που διευθύνεται από τον κ. Χάρη Σιγανό, είναι η εκτεταμένη ανακαίνιση του συγκροτήματος, η οποία όμως πιθανότατα θα γίνει το 2020.

Υπενθυμίζεται πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το money-tourism.gr, είχε αποκαλύψει την προσθήκη ενός ακόμη ξενοδοχείου στο portfolio της WYNDHAM, στην Κύπρο αυτή τη φορά, του Royal Blue Paphos Hotel & Spa.

Η εταιρία διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Δημιουργώντας ευκαιρίες και ξεπερνώντας τις προκλήσεις τόσο για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ξενοδοχείων όσο και για επενδυτές, ιδρύματα και οργανισμούς η ZEUS INTERNATIONAL με δυναμική παρουσία και δράση στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή.

Παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνεται η επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Πηγή: money-tourism.gr

Δείτε επίσης: