Πόσα έβγαλε η Μελάνια Τραμπ το 2017;

Πόσα έβγαλε η Μελάνια Τραμπ το 2017;

17/05/2018

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημοσίευσε την φορολογική δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στην οποία περιλαμβάνεται αυτή της Μελάνια. 

Αν και αποκάλυψε πολλά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του Ντόναλντ Τραμπ, όπως τα χρήματα που πλήρωσε ο δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, στην Στόρμι Ντάνιελς για να μη μιλήσει για τη σχέση τους, η φορολογική δήλωση παρείχε και πληροφορίες για τα έσοδα της Μελάνια.
melania income

Σύμφωνα με τη δήλωση, η πρώτη κυρία δέχτηκε ένα ποσό μεταξύ 100.000 και 1.000.000 δολαρίων από πνευματικά δικαιώματα από την Getty Images την προηγούμενη χρονιά.

Η Getty συνήθως δίνει άδεια σε φωτογραφίες όπου δημόσια πρόσωπα ποζάρουν για τους επαγγελματίες φωτογράφους τους. Η Μελάνια έχει πολλές φωτογραφίες που έχουν άδεια «τα δικαιώματα διαχειρίζονται», που σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ότι, όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις εν λόγω φωτογραφίες, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Getty, η οποία με τη σειρά της θα έρθει σε επαφή με αντιπρόσωπο του Τραμπ και εκείνος θα αποφασίσει αν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες έναντι αμοιβής.

Το ζεύγος Τραμπ έχει πολλές φωτογραφίες στην πλατφόρμα της Getty, όπου ποζάρουν στα διάφορα σπίτια και γραφεία τους, ενώ η εταιρεία διαθέτει και κάποιες φωτογραφίες από τη ντουλάπα της Μελάνια στο σπίτι τους, στον Πύργο Τραμπ.

Στην φορολογική της δήλωση της Μελάνια αναφέρονται, ακόμα, οι τρεις εταιρείες που σχετίζονται με τις πλέον «νεκρές» επιχειρήσεις κοσμημάτων και καλλυντικών της, που της προσέφεραν ελάχιστο εισόδημα το 2017.

Το τέταρτο και πέμπτο στοιχείο της φορολογικής δήλωσης σχετίζονται με διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου και 1,5 μπάνιων στο Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν, το οποίο η Μελάνια αγόρασε από το διοικητικό συμβούλιο του κτιρίου για περίπου 1,5 εκατομμύριο δολάρια τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με τις ενημερωτικές ιστοσελίδες σε θέματα real estate, The Real Deal και City Realty.

fortunegreece.com

Δείτε επίσης: