Την ΝΑΙ Hellas εξαγόρασε ο βρετανικός όμιλος Pepper

Την ΝΑΙ Hellas εξαγόρασε ο βρετανικός όμιλος Pepper

15/05/2018

Την εξαγορά της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, εκτιμήσεων και υπηρεσιών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και ακινήτων ΝΑΙ Hellas/ Avent ολοκλήρωσε ο βρετανικός όμιλος παροχής υπηρεσιών διαχείρισης περιουσίας σε πελάτες που κατέχουν δάνεια σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εξαγορά αυτή αποσκοπεί στην περαιτέρω επέκταση του βρετανικού ομίλου Pepper στην Ευρώπη και στο πλαίσιο αυτό η NAI Hellas θα μετονομαστεί σε Pepper Hellas ώστε να αποτελέσει τμήμα των υπαρχόντων υπηρεσιών της εταιρείας σε Αγγλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρο.

Ο Richard Klemmer, CEO της Pepper European Servicing, ο οποίος έχει την ευθύνη της εποπτείας των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της Pepper στην Ευρώπη, ανέφερε: "Η εξαγορά της NAI Hellas συνεχίζει την επέκταση δραστηριοτήτων της Pepper επιχειρώντας να παράσχει πλήρεις υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας στους πελάτες που κατέχουν δάνεια στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η εξαγορά σημαίνει πως η Pepper παρέχει την μοναδική λύση εξυπηρέτησης, με εξαιρετικές δυνατότητες ακινήτων, στην ελληνική αγορά".

Ο Fraser Gemmell, Πρόεδρος της Pepper European Servicing, συμπλήρωσε: "Αυτή είναι μία σημαντική και εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας κίνηση για την Pepper. H NAI Hellas είναι μία πολυβραβευμένη επιχείρηση με εξαιρετική φήμη στην αγορά. Ο Θωμάς Ζιώγας και η ομάδα του είναι αρκετά δικτυωμένοι στην ελληνική αγορά ακινήτων και είμαστε αφοσιωμένοι στο να συνεργαστούμε μαζί τους για να πάμε την επιχείρηση ένα βήμα μπροστά".

Ο Θωμάς Ζιώγας, CEO της Pepper Hellas, ολοκλήρωσε λέγοντας: "Είμαστε υπερήφανοι για την ένταξη μας στην οικογένεια της Pepper και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί τους για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ελληνική οικονομία. Με την σημαντική εμπειρία τους και εξειδίκευση τους πιστεύουμε πως αυτή η συναλλαγή θα δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό παίκτη που θα βοηθήσει στην επίλυση των μεγαλύτερων υποθέσεων NPLs που υπάρχουν στο ελληνικό σύστημα".

Δείτε επίσης: