Νέα οργανωτική δομή για την Elbisco

Νέα οργανωτική δομή για την Elbisco

14/03/2018

Σε αναδιάρθρωση της οργανωτικής της δομής, υιοθετώντας ένα πιο ευέλικτο διοικητικό σχήμα προχώρησε ο όμιλος τροφίμων Elbisco.
Σύμφωνα με τη νέα δομή της εταιρείας δημιουργούνται οι ακόλουθες τέσσερις Γενικές Διευθύνσεις με άμεση αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημοσθένη Ραμαντάνη:

1.      Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών με επικεφαλής τον κ. Νικόλαο Βουδούρη
2.      Γενική Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Ράπτη
3.      Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών & Logistics με επικεφαλής την κα Χριστίνα Παπανδρέου
4.      Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ελλάδας, υπό την μεταβατική διοίκηση του Διευθύνοντος Συμβούλου μέχρι την επιτελική της στελέχωση

Σύμφωνα με τον κ. Ραμαντάνη, «Το νέο αυτό σχήμα έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματική δυναμική της εταιρείας, αξιοποιώντας και ενδυναμώνοντας ικανούς και έμπειρους συναδέλφους μας».

Στο πλαίσιο της νέας διοικητικής οργάνωσης, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Οικονομικών της ELBISCO κ. Γεώργιος Βασιλάκης, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Zitoluks στα Σκόπια, διαδεχόμενος τον κ. Γεώργιο Νικηφορίδη, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια αποχωρεί για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο κ. Βασιλάκης με την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει αναλαμβάνει ένα νέο διευρυμένο ρόλο, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

Δείτε επίσης: