Αυτό είναι το App της Χρονιάς

Αυτό είναι το “App της Χρονιάς”

20/05/2017

Ως το “App της Χρονιάς” διακρινόμενο για την καινοτομία και πληρότητά του βραβεύθηκε τo PARKGURU  κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου  Mobile Connected World Conference 2017  και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα “Mobile & Apps Awards”. 

Το βραβείο παρέλαβεο κ. Γιάννης Ράμφος, COO της εταιρείας ο οποίος δήλωσε: “Η σημερινή βράβευση, μας τιμά και ενισχύει την προσήλωσή μας στο να δώσουμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα του πάρκινγκ. Μέσα από το PARKGURU App αλλά και τα υπόλοιπα εργαλεία που παρέχουμε στους συνεργάτες μας (ιδιοκτήτες γκαράζ, δήμους κλπ.), ενισχύουμε τη δυνατότητα τους να καλύψουν τις αδιάθετες θέσεις πάρκινγκ, αυξάνοντας τα έσοδά τους, ενώ ταυτόχρονα βοηθά με τις πόλεις να μειώσουν τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρηση και ρύπανσης».

Το PARKGURU λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στις περισσότερες μεγαλουπόλεις, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας. Εξασφαλίζει στους οδηγούς πως θα βρουν  θέση να σταθμεύσουν το αυτοκίνητο τους στις καλύτερες τιμές.
Η χρήση του App είναι πολύ απλή. Οι οδηγοί κατεβάζουν την εφαρμογή στο κινητό τους, εισάγουν το προορισμότους και το PARKGURU εμφανίζει διαθέσιμους χώρους στάθμευσης και το κόστος τους. Οοδηγός μπορεί να πληρώσει μέσω της εφαρμογής κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας ή με μετρητά στο σταθμό parking κατά την αποχώρηση του.

Η PARKURU Ltd είναι μία νέα εταιρεία με πάθος για την τεχνολογία και τον πελάτη. H ομάδα της που ξεπερνά τα 30 άτομα έχει συσωρευμένη εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας των κινητών εφαρμογών του cloud αλλά και της στάθμευσης.

 

 

 

Δείτε επίσης: