Αυτοί είναι οι κροίσοι της χιπ-χοπ

Αυτοί είναι οι «κροίσοι» της χιπ-χοπ

11/05/2017

Το περιοδικό Forbes συνέταξε τον ετήσιο κατάλογο των πλουσιότερων καλλιτεχνών της hip-hop σκηνής.

Η λίστα δημοσιεύθηκε πρώτη φορά το 2007 και την πρωτιά είχε τότε ο Jay Z με περιουσία 34 εκατ. δολάρια. Ακολουθούσαν ο 50 Cent και ο Diddy στις θέσεις δύο και τρία αντίστοιχα.

Φέτος, ο Diddy έφτασε στο νούμερο «1» με περιουσία που ανέρχεται στα 820 εκατ. δολ. Ο δημοφιλής ράπερ-ηθοποιός-μουσικός παραγωγός, P Diddy (σσ: πρώην Puff Duddy), έχει αποκτήσει την περιουσία από τη συνεχιζομένη συνεργασία με τη βότκα Ciroc, από την επένδυση στο τηλεοπτικό δίκτυο Revolt, καθώς και μέσω της μουσικής βιομηχανίας, σύμφωνα με το περιοδικό.

Ο Jay Z, σύζυγος της τραγουδίστριας Μπιγιονσέ είναι τώρα στο νούμερο «2» με περιουσία 810 εκατ. δολ. και τον ακολουθεί ο Dr Dre με περιουσία 740 εκατ. δολ, σύμφωνα με το NME.

Στην 4η θέση είναι ο Birdman, ιδιοκτήτης της Cash Money Records με περιουσία 110 εκατ. δολ. και στην 5η θέση ο Καναδός ράπερ Drake με περιουσία 90 εκατ. δολ.

Η λίστα δημοσιοποιήθηκε μία μέρα μετά την είδηση ότι ο Diddy κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της πρώην προσωπικής του σεφ, η οποία κινήθηκε νομικά εναντίον του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: