Έγινε εκατομμυριούχος παίζοντας στο Λόττο τους αριθμούς που ονειρεύτηκε… το 1989

Έγινε εκατομμυριούχος παίζοντας στο Λόττο τους αριθμούς που ονειρεύτηκε… το 1989

05/01/2017

Με το δεξί μπήκε το 2017 για μια γυναίκα από τον Καναδά καθώς έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το Λόττο. Το απίστευτο όμως είναι πως είχε ονειρευτεί τους τυχερούς αριθμούς πριν από 28 χρόνια.

Η Όλγα Μπένο κέρδισε στο μεγάλο τζακ ποτ των 3,2 εκατ. λιρών (5,3 εκατ. δολαρίων Καναδά) του Atlantic Lottery στις 28 Δεκεμβρίου.

Όπως αποκάλυψε είχε δει τους αριθμούς σε ένα όνειρο τον Μάιο του 1989. Και είχε κολλήσει με αυτούς…

Η υπερτυχερή δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν νικήτρια τις πρώτες 48 ώρες, μέχρι που διάβασε τους αριθμούς που κληρώθηκαν στην εφημερίδα, ενώ μιλούσε με την αδελφή της στο τηλέφωνο.

«Ξέρω απέξω τους αριθμούς και νόμιζα πως θα τους έβλεπα στην τηλεόραση. Όμως δεν έχω καλή όραση. Οπότε μετά ξεχάστηκα» είπε.

«Στην αρχή όταν τους διάβασα, δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι είχε γίνει λάθος. Μετά είπα στην αδελφή μου: “Νομίζω πως κέρδισα”. Μου απάντησε: “ Πάρε με τηλέφωνο όταν θες να μου πεις την αλήθεια”. Δεν με πίστεψε».

 Η νικήτρια, η οποία είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο το 2007, σχεδιάζει να ξοδέψει τα χρήματα της με την οικογένειά της. Θέλει επίσης να χτίσει ένα σπίτι που να μοιάζει με ράντσο.  

 

 

Δείτε επίσης: