Ομογενής ιδιοκτήτης πιτσαρίας στη Νέα Υόρκη κέρδισε 1 εκατ. δολάρια στο ξυστό

Ομογενής ιδιοκτήτης πιτσαρίας στη Νέα Υόρκη κέρδισε 1 εκατ. δολάρια στο ξυστό

30/12/2016

Ο ομογενής κ. Δημήτριος Χατζησωτηρίου από τη Νέα Υόρκη κέρδισε σε ξυστό λαχείο των 10 δολαρίων το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του New York Lottery.

Όπως αναφέρει ο "Εθνικός Κήρυκας", ο κ. Χατζησωτηρίου από το Lake Grove είναι ιδιοκτήτης πιτσαρίας και αγόρασε το τυχερό λαχείο την ημέρα των γενεθλίων του. 

Ο κ. Χατζησωτηρίου ήταν καθ’ οδόν προς την τράπεζα για να πληρώσει κάποιους λογαριασμούς όταν τον αντάμωσε η τύχη. "Ήμουν καθ’ οδόν προς την τράπεζα για να πληρώσω μερικούς λογαριασμούς μου, αλλά επειδή ήταν κλειστή πήγα στο ποτοπωλείο ενός φίλου μου λίγα μαγαζιά πιο κάτω και έπαιξα μερικά λαχεία, καθώς περίμενα να ανοίξει η τράπεζα", είπε, σύμφωνα την ανακοίνωση της λοταρίας.
Εξήγησε πως ήταν το τελευταίο λαχείο που αγόρασε και το οποίο ήταν το τυχερό. "Εχασα 25 δολάρια και κατόπιν κέρδισα 50. Δεν ήθελα να τα ξοδέψω όλα και τα 50 οπότε αγόρασα ένα λαχείο των 10 δολαρίων".

Σύμφωνα με τον "Εθνικό Κήρυκα", το συγκεκριμένο των 10 δολαρίων ήταν εκείνο το οποίο έχει κυκλοφορήσει για την περίοδο των εορτών με την ονομασία Holiday Millionaire scratch-off. Ο κ. Χατζησωτηρίου είπε στο New York Lottery πως "έξυσα τους αριθμούς και είδα ότι είχαν βγάλει τον αριθμό 36 κι αμέσως άρχισα να χοροπηδώ μέσα στο μαγαζί. Τι αισθήματα!".

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου από το λαχείο Holiday Millionaire scratch-off θα καταβληθεί μονομιάς με το ποσό των $661.800 μετά την αφαίρεση των φόρων.

Προγραμματίζει να επισκεφθεί την Ελλάδα. Είπε πως «θέλω να πάω στην Ελλάδα για να δω την μητέρα μου και την αδελφή μου». Ο κ. Χατζησωτηρίου είπε ότι πριν από μερικά χρόνια κέρδισε ένα καινούργιο αυτοκίνητο αξίας 56.000 δολαρίων. 

Δείτε επίσης: