Το απίστευτο αίτημα δισεκατομμυριούχου από δήμαρχο για τον γάμο της κόρης του

Το απίστευτο αίτημα δισεκατομμυριούχου από δήμαρχο για τον γάμο της κόρης του

29/12/2016

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα email που είχε στείλει ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Christopher Reyes στον δήμαρχο του Σικάγο τον Αύγουστο του 2015, με αφορμή τον γάμο της κόρης του.

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών ζήτησε από τον δήμαρχο Rahm Emanuel να κλείσει ένα μεγάλο δρόμο στο κέντρο της πόλης προκειμένου να… εξυπηρετηθούν οι καλεσμένοι του γάμου.

0 62χρονος δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με το περιοδικό Forbes βρίσκεται στην 206η θέση με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στις ΗΠΑ, με περιουσία που ξεπερνά τα 2,9 δισ. δολάρια.

Ο Christopher Reyes έστειλε στον δήμαρχο του Σικάγο στις 27 Αυγούστου του 2015 ένα email με τίτλο «κλείσιμο δρόμου για τον γάμο της κόρης μου». 

Ο δισεκατομμυριούχος ο οποίος έχει υπάρξει βασικός χρηματοδότης του δημάρχου και γενικά των ρεπουμπλικανών, ζήτησε να κλείσει ο κεντρικός δρόμος Monroe για 2,5 ώρες ένα Σαββατόβραδο του Σεπτεμβρίου του 2015.

Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Για την ακρίβεια ο δήμαρχος δεν απάντησε...ποτέ. Έτσι οι καλεσμένοι «αναγκάστηκαν» να διασχίζουν το δρόμο σαν… κοινοί θνητοί, πλάι στους υπόλοιπους περαστικούς.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: