Πολυεκατομμυριούχος παρακολουθούσε με κρυφές κάμερες ενοίκους να κάνουν σεξ!

Πολυεκατομμυριούχος παρακολουθούσε με κρυφές κάμερες ενοίκους να κάνουν σεξ!

22/12/2016

Ο Ιάπωνας πολυεκατομμυριούχος του Σίδνεϊ Masaaki Imaeda καταδικάστηκε σε φυλάκιση, καθώς κατηγορείται ότι είχε στήσει ένα υπερσύχρονο δίκτυο κατασκοπείας, με κάμερες, σε ένα σπίτι προκειμένου να κινηματογραφεί κρυφά τους ενοίκους που διέμεναν σε ένα ακίνητό του.

Ο 66χρονος έβαλε κρυφές κάμερες στα δωμάτια και παρακολουθούσε τους ενοικιαστές προκειμένου να ικανοποιείται …σεξουαλικά.

Έκπληκτη η αστυνομία αποκάλυψε τον λαβύρινθο των καλωδίων που είχε στήσει, τις κρυφές κάμερες και τους καθρέφτες που συνδέονταν με ένα απομακρυσμένο μυστικό δωμάτιο όπου έβλεπε τα ζευγάρια που διέμεναν στα δωμάτια που νοίκιαζε να κάνουν σεξ.

Το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του μεγιστάνα - που έχει χτίσει μια αυτοκρατορία ακινήτων στην Αυστραλία- σε φυλάκιση 18 μηνών και την αποφυλάκισή του υπό όρους σε 10 μήνες.

Στο απομονωμένο μικρό δωμάτιο που βρίσκεται στην αυλή του ακινήτου, οι αξιωματικοί βρήκαν μια μεγάλη τηλεόραση με ένα καλώδιο Ethernet, πολλούς φορητούς υπολογιστές, κάρτες SD, συσκευές εγγραφής, mini κάμερες και μονάδες USB.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2016, όταν ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι που νοίκιαζε ένα δωμάτιο σε ένα από τα ακίνητά του βρήκε μια κρυφή κάμερα στο ταβάνι του δωματίου.

Το ζευγάρι είχε νοικιάσει το δωμάτιο μέσω ιαπωνικής ιστοσελίδας και πλήρωνε 240 δολάρια την εβδομάδα για ένα master υπνοδωμάτιο σε ένα σπίτι έξι υπνοδωματίων σε προάστιο του Σίδνεϊ.

Πέντε μέρες  αφότου το ζευγάρι νοίκιασε το σπίτι, η γυναίκα έψαχνε κάτι στο διαδίκτυο και βρήκε σε μια ιστοσελίδα μια προειδοποίηση για τον Imaeda. Η προειδοποίηση ανέφερε πως  ο Imaeda στα δωμάτια που νοίκιαζε σε Ιάπωνες φοιτητές είχε εγκαταστήσει κρυφές κάμερες. Όταν ο σύζυγός της επέστρεψε στο σπίτι το βράδυ, του ζήτησε να ελέγξει το δωμάτιο.  

Στην οροφή, ο σύζυγος βρήκε μια μικρή τρύπα κοντά στο φωτιστικό και μια μικρή κάμερα που ήταν συνδεδεμένη με το φωτιστικό και με ένα καλώδιο που περνούσε μέσα από την οροφή. Το ζευγάρι κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Εκείνο το διάστημα ο πολυεκατομμυριούχος έλειπε στην Ιαπωνία.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο και βρήκαν πως πράγματι ίσχυαν τα όσα κατήγγειλε το ζευγάρι ενώ μεταξύ άλλων βρήκαν μια κάμερα κρυμμένη μέσα στην τηλεόραση σε ένα άλλο δωμάτιο που νοίκιαζε μια φοιτήτρια.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Imaeda, με τον  δικηγόρο του να υποστηρίζει πως ο πελάτης του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν επιτρέπουν την τιμωρία του.

 

 

Δείτε επίσης: