Λαρισαίος επιχειρηματίας δεν πίστευε στα μάτια του - Βρέθηκε με χρέος 2 δισ. ευρώ στην τράπεζα!

Λαρισαίος επιχειρηματίας δεν πίστευε στα μάτια του - Βρέθηκε με χρέος 2 δισ. ευρώ στην τράπεζα!

17/12/2016

Κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό ένας Λαρισαίος επιχειρηματίας όταν σε μία ενημέρωση ρουτίνας των τραπεζικών λογαριασμών για την εταιρεία που διατηρεί στην περιοχή, πληροφορήθηκε πως οφείλει στην τράπεζα, ούτε λίγο, ούτε πολύ, δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Το απίθανο περιστατικό συνέβη, πριν από περίπου ένα μήνα, σε υποκατάστημα μεγάλης ελληνικής τράπεζας στη Λάρισα, εκεί όπου είχε μεταβεί ο επιχειρηματίας για να πραγματοποιήσει ενημέρωση σε συνολικά έξι εταιρικούς λογαριασμούς.

Σε δύο εξ’ αυτών, τους οποίους μάλιστα είχε σε «ακινησία» για πολύ καιρό -ο ένας ήταν μηδενικός κι ο άλλος είχε περί τα 1.200 ευρώ - είδε πως οφείλει από ένα δισεκατομμύριο ευρώ στον καθένα.

Άμεσα ο Λαρισαίος ζήτησε εξηγήσεις από το διευθυντή της τράπεζας, κάτι που όμως που δεν συνέβη, ακόμη κι όταν χρειάστηκαν αρκετές ημέρες ταλαιπωρίας ώστε να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί της εταιρείας του. Ο ίδιος πάντως μιλώντας στην ιστοσελίδα onlarissa.gr διατηρεί την απορία για το πώς μπορεί να συμβεί αυτό και μάλιστα χωρίς να δίνεται η παραμικρή εξήγηση από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε τα αποκόμματα των κινήσεων των δύο λογαριασμών που δημοσίευει το onlarissa.gr

 

Δείτε επίσης: